Evenementen worden geladen

‘Dans le Silo’ – Dansen in de Silo ! Live: B&M-latinband

december 2 @ 21:00 - december 3 @ 03:00

| €5

Evenementnavigatie

Zaterdag 2 december Dansen en de Silo met live: B&M-latinband

 

Dj en veelzijdig muzikant Robert van der Tol is terug en draait op deze avond weer zijn favoriete dansplaten in de mooiste uitgaansplek van Groningen!

Trek je dansschoenen aan en maak je gereed om de benen vd vloer te dansen. Het wordt geen standaard disco of house-party, die zijn er genoeg in de stad. Hier in de Silo wordt het net even anders. Zoals de Silo al jaren net even anders is!

DANS le SILO – Dansen in de Silo !

Zaterdag 2 december: B&M-latinband

De warmbloedige B&M-latinband heeft haar roots in Midden-Amerika en Nederland. Een aantal bandleden is bekend van Sonora del Caribe; een band die grote bekendheid verwierf in de jaren 90 en vele festivals aandeed, waaronder Festival Mundial, timbalero Moro Mercelina speelde op Curaçao met vedette El Canario, zanger Herreld Brazil speelde onder meer op Curaçao en in Frankrijk, blazer Laurens Blinxma met onder meer Kintaki & Afro Jazz.
Het podium barst uit z’n voegen met deze full size Salsaband  bestaande uit drie zangers, drie á vier messcherpe blazers, een stuwende 3-mans percussiesectie, aangevuld met piano en bas. Een deel van de band speelt al ruim 20 jaar met elkaar met als resultaat een geoliede machine, die elk evenement tot groot succes maakt.De B & M-latinband speelt salsa, merengue en bachata op een manier waarbij zelfs de insecten achter het behang meedeinen. Hun repertoire bestaat uit salsaklassiekers van o.a. Oscar D’Leon en Celia Cruz, maar zeker ook de salsa van nu, zoals Marc Anthony, Issac Delgado en La India.

De band bestaat uit louter salsa-fanaten en dat merk je aan het enthousiasme op het podium.


Iedere eerste zaterdag van de maand !

DANS le SILO – Dansen in de Silo

Open 21:00-03:00

Entree €5

Gegevens

Begin:
december 2 @ 21:00
Einde:
december 3 @ 03:00
Kosten:
€5
Website:
https://www.facebook.com/loscascoslatin/

soundcloud youtube Feestbouk